TractariAutoRomania.net este o initiativa privata, care are ca misiune facilitarea contactului intre persoanele care au nevoie de servicii de tractare auto sau asistenta rutiera, si firmele care ofera astfel de servicii. In acest sens am investit si continuam sa investim resurse financiare, timp si energie pentru a promova acest website astfel incat el sa poate beneficia de trafic calificat, trafic care poate fi transformat cu usurinta in clienti platitori de catre firmele prezente in catalog.

Din acest motiv, adaugarea unei firme de tractari auto in catalogul web TractariAutoRomania.net se face contracost. Daca nu sunteti de acord, va intelegem si va respectam decizia, si va rugam sa nu ne trimiteti solicitari de adaugare gratuita in catalog. Fac exceptie de la aceasta regula firmele care ofera servicii de tractari auto Gratuite – acestea vor beneficia de inscriere gratuita in site.

Pentru a adauga o firma in catalog va rugam sa trimiteti un mesaj cu titlul “Adaugare firma in catalog” prin formularul de contact. Un membru al echipei noastre va va raspunde cat mai rapid cu optiunile de listare disponibile.

Va multumim!

Echipa TractariAutoRomania.net